Utbildning

Nackademin, Haga Campus - 2010 – pågående

Interaktionsdesign på yrkeshögskolan Nackademin.

Bromma gymnasium, Bromma — 2003-2006

Samhällsvetenskapligt inriktad treårig utbildning.

Ungdomskurser inom Flygvapen-ungdom och Sjövärnskåren

 • Sjövärnskåren -Märsgarn, 16 dagar sommaren 2001
 • Flygvapen-ungdom - F10 Ängelholm, 13 dagar sommaren 2001
 • Sjövänskåren - Hemavan - 7 dagar vintern 2001

PRAO, 3 x 2 veckor under högstadiet

 • 1:a året - McDonald’s på Kungsgatan 4, Stockholm. Flitigt arbete med mycket fina medarbetare.
 • 2:a året: - Långängsskolan i Stocksund. Trevligt att få vara assisterande i en lågstadieskola.
 • 3:e året - En av Marinens patrullbåtar, Karlskrona. En period med intressanta upplevelser och stridsövningar.

Programvara

Operativsystem: Samtliga versioner av Mac OS, Windows och MS DOS samt grundläggande UNIX.
Växte upp med Apple Macintosh sedan cirka 4 års ålder och bemästrar Windows-systemen lika bra.

ECDL (Microsoft Office-paketet): Mycket Väl Godkänd i ECDL på Bromma gymnasium

Adobe Creative Cloud: Photoshop, Illustrator, InDesign

Certifikat

2018

ITIL® Foundation Certificate in IT Service Management PDF

2015

Apple Certified Macintosh Technician (2015) PDF

Körkort

Innehar körkort med behörighet B

Arbetslivserfarenhet

IT-tekniker på SciLifeLab för KTH – 2016-03-27 – tillsvidare

Min nuvarande anställning där ingen dag är sig lik och där jag och 4 andra supporterar de över 1 200 forskare, studenter och samt andra anställda ifrån KTH, KI, SU, samt UU. Här råder problemlösning i allra högsta grad inom samtliga operativsystem (macOS/Linux/Windows) samt programmering för automatisering av backup men även server- och användarhantering. Nödvändiga krav är även färdigheter som sociala kunskaper, serviceinriktning samt och kännedom inom IT-produkter samt inköp av dessa.

Auktoriserad Apple-tekniker - MacRent 2015-03 – 2015-12

Nio fantastiska månader som certifierad Macintosh- och iOS-tekniker där jag ansvarade för administrativa uppgifter, konsultuppdrag hos kunder med rådgivning, upplärning av nyanställda samt installation av mjuk- och hårdvara. Blev även i stor utsträckning ansvarig för upplärning, parallelt med min servicechef, för upplärning av nyanställda inom Apples hård- och mjukvaruprodukter.

iOS-tekniker - LAN-Master 2014-01 – 2014-04

Fyra månader iOS-tekniker hos ett av Sveriges äldsta, auktoriserade Apple-servicecenter.

Kommunikatör - Silentium – 2013-11-25 2014-01-20

Säljare åt Nordens största teleoperatör. Spännande och utmanande yrke med dagliga övningar vad avser kontakt med kunder från hela landet.

Vikarie - Gärdesskolorna — 2013-02 – 2013-06

Har vikarierat på förskola för avhoppad personal och är för närvarande behovsanställd. Har hittills varit både en väldigt rolig och likaså utmanande tid!

Projektanställd - Green Strategies — 2009 – 2011

Eftersom jag var känd för att ha stark Excel-vana och har visat på stark analytisk förmåga blev jag tillfrågad att hoppa in mitt i ett projekt i ett energikonsultföretag som gick ut på att kvantifiera växthusgaser för en så kallad Climate Action Plan (CAP) för staden Irvine, Orange County. Resultaten av den analysen kommer att ligga till grund för stadens nya bygglagar (från 2011 till 2020). Jobbade under hård press och mycket långa arbetsdagar och lärde mig presentera och kommunicera komplicerad data på ett enkelt och klart sätt. Resultatet av det arbete som jag hjälpte till med har varit mycket positiva och idag finns det första utkastet av planen klar. Jag tas fortfarande in vid behov inför kalkyler av byggnader och transport.

Rekryterare - Handelsanställdas förbund — 2008-08-15 – 2008-11-15

Tre månader av rekrytering för Handelscity (Handels storstadsprojekt) hos Handelsanställdas förbund. Denna period var strategiskt rätt för utökad sociala kompetens och viljestyrka tack vare många lyckade moment.

Webbansvarig - Absimilis Entertainment — 2007 – 2010

Givande och spännande arbete med mycket högt ansvar hos Absimilis Entertainment, ett eventföretag som arrangerar världens största komiker här i Skandinavien. Under en del av eventen har jag även varit en del av entouraget för turnéerna och reste runt med projektteamet i Skandinavien för att arrangera tekniken samt introduktionsmaterialet till föreställningarna. Nämnvärda artister är Pablo Francisco, Jeff Dunham (mannen bakom Achmed the Dead Terrorist), Stephen Lynch och Eddie Murphys bror Charlie Murphy. De största färdigheterna som jag har utvecklat här har varit problemlösning i hård stress, service-känsla, att vara en lagspelare, och givetvis blivit bättre på webbutveckling.

Butiksbiträde - CityBoden, Vasagatan, Stockholm – 2002

Ett helt år av deltidsarbete som butiksbiträde där jag ansvarade för kassan, underhöll butiken för öppning och stängning, tog emot och sorterade varor, lärde mig SL-biljettsystemet. Det viktigaste jag fick härifrån var service-känsla vilket visades genom den goda responsen från långtidskunder.

Språk

 • Svenska - Flytande
 • Engelska - Flytande
 • Danska - Förstår näst intill allt.
 • Tyska - Grundläggande. kunskap i tal och skrift
 • Persiska - Flytande