Webbplatser

Arbetsprov till Nackademin

Ett arbetsprov som godkände mig inför utbildningen Interaktionsdesign och Mobil Medieutveckling på Nackademins Yrkeshögskla, då jag valde drömutbildningen Interaktionsdesign!

HamTube

En testplats för hur min simplifierade, personliga YouTube-sida skulle kunna se ut.

Prototyp för REKO

En prototyp för ett ingenjörsprojekt på Mobile Life där jag även utformade CSS, byggde på med jQuery och skapade en relevant logotyp.

Bike sm Art

Bike sm Art som jag har varit datorsupport för gav mig i uppdrag att skapa en överskådlig sida för marknadsföring av produkter samt kontaktinformation. Jag skapar även produktblad, affischer och produktsedeln som hamnar med produkten.

Kreation

Pot8oes vs. Tom8oes

Mockupskisser jag skapat för ett grupprojekt på Nackademin som gick ut på att skapa en community. Jag hade hand om mockupskisserna för både mobil- och skrivbordssida

Pot8oes vs. Tom8oes - Mobile mockup

Pot8oes vs. Tom8oes - Desktop mockup

Bildbehandling

Matte Painting

Ett fantasidjur ur egen fantasi med sammansättning, redigering och justering av flera objekt i Adobe Photoshop CS5 för att framkalla 'Matte Painting'-effekten med detaljer skapade i Adobe Illustrator CS5 för personlig snits.

Broschyrer/Produktblad

Absimilis

Absimilis, ett explosivt eventföretag som jag även skapade webbplatsen för, bad att få en broschyr som skulle ut till amerikanska stand-up-komikers managers. Över en dag gav jag ut ett vid 2008 års tillfredsställande resultat!